Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu AW MEBLE Wrocław

Naszym Klientom zapewniamy ochronę ich danych osobowych i pełne poszanowanie ich prywatności.

  • dane osobowe przekazane nam przez Klientów przetwarzamy zgodnie z zakresem udzielonego nam zezwolenia przez Klientów i wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.),
  • każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe, ma pełną możliwość dostępu do nich, ich weryfikacji, modyfikacji i usunięcia na żądanie,
  • dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach, które zapewniają ich pełne bezpieczeństwo,
  • do bazy danych dostęp posiadają tylko uprawnieni do tego pracownicy sklepu,
  • sklep nie przekazuje, nie sprzedaje, ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami,
  • sklep posługuje się plikami cookies. Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer. Dostarcza nam to danych statystycznych o aktywności Klientów. Poprawia też wydajność i szybkość ładowania się strony. W każdej jednak chwili Klient może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies,
  • użytkowanie plików cookies
    1. informacje na temat sesji,
    2. ostatnio oglądane produkty,
    3. oddanie głosu w ankiecie
  • materiały reklamowe i promocyjne wysyłane są tylko do tych Klientów, którzy wyrazili na to zgodę, przy czym materiały te dotyczą wyłącznie oferty sklepu AW Meble Wrocław,
  • jeśli na stronie naszego sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych stron internetowych (nieadministrowanych przez nas), to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tych stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowanych przez administratorów tych stron. Jeśli Klient podejmuje decyzję o przejściu na takie strony, czyni to na własną odpowiedzialność 

 

Pytania, sugestie i wnioski, które odnoszą się do Państwa prywatności, a w szczególnie danych osobowych prosimy zgłaszać na adres awmeble@wp.pl lub telefonicznie 602-264-136.

Wiele spośród prezentowanych na naszej stronie mebli, jak: krzesła, stoły, ławy, narożniki kuchenne, czy kuchnie - możesz obejrzeć przed zakupem we Wrocławiu, Legnicy, Dzierżoniowie, Lubinie, Ząbkowicach i innych miastach Dolnego Śląska po wcześniejszym telefonie 602-264-136. Chociaż meble z naszej oferty są dostępne praktycznie od ręki (z wyjątkiem tych na zamówienie), nie jesteśmy w stanie zabierać ze sobą całego asortymentu (przykładowo szafa przesuwna, łóżko piętrowe czy meble młodzieżowe nie należą do najmniejszych - gabarytowo). Mimo to w przypadku wyżej wymienionych oraz komód, witryn, szaf i innych posiadamy do wglądu próbniki tkanin, wybarwień drewna, przykłady płyt laminowanych i naturalnych. Podobnie jak stół, krzesło czy ławę, możesz je przed zakupem obejrzeć i zamówić to co Cię interesuje, a meble przywieziemy na następny tydzień pod Twój dom.

Chcemy również dodać, że zdjęcia poszczególnych mebli są w możliwie najlepszej rozdzielczości. Po najechaniu na zdjęcie i powiększeniu go, możesz też zapisać je na swoim lokalnym dysku komputera i powiększyć jeszcze bardziej w przeglądarce zdjęć. Wygląd prezentowanych na zdjęciach mebli w niczym nie odbiega od ich realnych odpowiedników.
Jeśli jesteś zainteresowany którymś z naszych produktów i nurtuje Cię jakieś pytanie dotyczące niego - zadzwoń, napisz lub spotkaj się z nami.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl